Page 33 - Regner Hessellunds Slægts Historie
P. 33

 Dagligdagen begyndte, alvoren, livsopgaven startedes. I sin Soldatertid har lærte han en Norsk Dame at kende, de blev kærester og Gift og fik 2 Børn, mine Søskendes og mine halvsøskende, men her er jeg inde på usikker grund, for det har været en dyb Hemmelighed, ingen har vidst noget, sikkert min Mors værk, hende der var stærkt Grundtvigiansk og kristen opdraget og selv var idealist, vogtende over det dydige det ærbare og sandhed frem for alt, kort sagt overholdelsen af de ti bud, hendes Fane var løftet, at hendes ben knapt nåede Jorden, vi vender senere tilbage til da Mors Verden brød sammen og jorden forsvandt under hende, sådan har Mor følt det, med hendes baggrund.
Det er ufatteligt, at den store Familie, på begge sider, har kunnet tie, jeg kan i erindringen tælle ikke så få tanter og Onkler, hvis største ønske må have været at viderebringe sådanne tiender både i farver og forstørret udgave.
Lidt er der også sluppet ud, men intet konkret, noget man ikke regnede med, og troede var sladder.
En Dag jeg sad med Familiearkivet tog jeg et billede ud, det var faktisk et brevkort, det var dengang meget brugt at blive fotograferet og fik billederne udført som Brevkort man sendte til hele den pukkelryggede familie, man så jo ikke hinanden så tit, der kunne være år imellem.
Dette kort var fra Farbror Karl stilet til Hr. Murersvend A.G. Pedersen, Gasværksvej 5. Hørsholm.:


   31   32   33   34   35