Page 46 - Regner Hessellunds Slægts Historie
P. 46

 desværre sendte man en interviewer der både var gammel og forkalket og som lå på maven for aristokratiet, hvilket medførte til det evige klassiske at de Personer som altid forstår at sætte sig selv i fokus, skuende ud fra en platform, iført gammel Borgerlighed, og stiv aristokrati, med overbevisende stemme spinde nogle ret gode røverhistorier, oftest for at dække de uheldigheder de selv har begået.
Men det skal jeg, med nærværende, vide at ændre på, mine søskende og jeg stod midt i det hele, vi har sammen en god hukommelse,” vi så det ske.” Selv har jeg livet igennem, med mellemrum, nedskrevet notater til støtte for denne beretning, sammen med Familiearkivet, min Broder Henrik, reddede efter vore Forældres Død.
Samtidig har min Lillesøster bidraget med helt uerstattelige billeder, fra to tidligere slægtled, og da hun er en efternøler, gik hun sammen med Mor, der nu var gammel, fik hendes fortrolighed og derved kunne udrede hvad de gamle Billeder fortal te og hvem de var. Her skal det siges, at vi alle fem søskende elskede slægtshistorie og lyttede meget når Familien kom, lyttede til vore forældre, om aftenen eller anden fritid, når de glad og gerne fortalte passager gennem historien, min Lillesøster, Gitte, “stjal” fra hun var ganske lille mange af disse uerstattelige billede, de var fra historier der gjorde stærkt indtryk på hende, Slægten har således meget at takke disse 2 Søskende for.
Mine udsagn kan undertiden virke hårde, det er dog ikke min hensigt, jeg ønsker kun Slægtens historie i det rette perspektiv og hvad er mere vigtigt end Sandheden når   44   45   46   47   48